Over Mij

Mijn naam is Cheyenne Broks, ik ben een gediplomeerd trimster sinds januari 2019. Tijdens de hondentrimopleiding heb ik stage gelopen bij Hondentrimsalon Chinouk te Zeeland. Zij heeft mij alles geleerd wat ik moet weten om mijn werk goed uit te voeren. Verder ben ik aangesloten bij de VVTN & de AVVT, deze organisaties waarborgen de kwaliteit van de aangesloten trimsalons waardoor je verzekerd bent van een goed getrimd huisdier.

Ik ben sinds september 2019 ook een gediplomeerd kattentrimster. Ik zal de katten voornamelijk in mijn salon gaan trimmen. Als er vraag naar is, kan ik de katten eventueel ook aan huis trimmen. Uiteraard wel tegen een vergoeding.

Ook ben ik werkzaam bij Dierenpension ’t Haagje te Schijndel, ik werk hier elke maandag en dinsdag. De rest van de dagen kun je mij vinden in mijn salon!

Verder behoud ik mijn kennis door diverse specialisatiecursussen en vakdagen. Ook lees ik regelmatig vakliteratuur om mijn kennis nog meer uit te breiden.

Bij mij in de trimsalon kun je terecht met zowel je hond als kat. Als je hier in de trimsalon komt kijken we samen naar het gewenste model. Hierbij gaat wel altijd het welzijn van de hond of kat boven alles.

Een complete trimbehandeling bestaat uit:

– Wassen & drogen
– Knippen, scheren of plukken
– Borstelen
– Oren schoonmaken & vrij knippen van haren
– Nagels knippen
– Eventueel verwijderen van parasieten (Teken & vlooien)

Als je interesse hebt in alleen een borstelbeurt kan dit natuurlijk ook.

Verder bied ik ook aan om tussendoor de nagels te knippen of om de haartje bij de ogen weg te knippen. Voor vaste klanten is dit kosteloos, voor nieuwe klanten komt hier een kleine vergoeding voor in rekening.

In de trimsalon werken wij met verschillende soorten shampoos. De meestvoorkomende shampoo waar ik mee werk is de hypo-allergene shampoo van Double K of Ultimate shampoo van Double K.

Verder gebruik ik apparatuur die de gehele behandeling zo aangenaam mogelijk maakt voor de hond en kat.

De trimsalon ligt gelegen in Schijndel. Het is vlakbij het centrum en dus heel centraal. Verder ligt het vlakbij de omliggende dorpen zoals Boxtel, Veghel, Sint-Oedenrode & Wijbosch.

Als je de hond of kat komt brengen probeer er dan voor te zorgen dat ze hun behoefte hebben gedaan, dit omdat de trimbehandeling toch wel een paar uur in beslag neemt. Voor het brengen van de hond wil ik je vragen om de hond aan de lijn te brengen en voor de kat wil ik u vragen om de kat in een reismandje te brengen.

Heb je nog vragen of wil je een kijkje komen nemen in de trimsalon?

Neem dan vrijblijvend contact op via ons telefoonnummer: 06-83382313 of via de mail: trim.all-in@hotmail.com.

Tot ziens bij Trimsalon All-In